Snickeriarbete

Golvläggning Snickare – Edsbruk Västervik

Även om firman heter Helgenäsmåleri så är det en kombinerad företagstjänst då jag även är erfaren  snickare med många års erfarenhet och yrkeskompetens inom golvläggning och andra snickeriarbeten. Vad än du ska bygga eller renovera så kan jag hjälpa till. Jag utgår från Edsbruk strax utanför Västervik och vänder mig till både företag och privatkunder med omnejd här ifrån. Precis som färg kan göra stor skillnad och förändra gammalt till nytt, så kan man även förvandla och förändra stort som smått med snickeriarbeten. Som snickare med stor kunskapsbank kan du dessutom anlita mig för golvläggning. Jag ser fram emot att få hjälpa dig att förverkliga dina planer och visioner så tveka inte att höra av dig med din offertförfrågan eller andra funderingar. Du finner kontaktuppgifter här nedan.

Golvläggning Edsbruk Snickare Västervik