Måleri ute & inne

Målerifirma Edsbruk Västervik

Med färg kan man skapa känsla efter önskemål och göra om gammalt till nytt. Vad vill du förändra eller kanske bara ger ett lyft med ny färg? Som målare kan jag hjälpa dig med både inomhus- och utomhusprojekt. Jag utgår från Edsbruk och vänder mig till dig i närheten av Västervik med omnejd. Oavsett om det gäller färg för ett nybygge eller renovering och om det gäller ett enstaka rum eller en hel fasad så har jag både redskap och kunskap. Utöver det erbjuder jag även specialmåleri utefter önskemål, så låt mig höra om dina idéer! Jag är mån om att du som kund ska känna dig nöjd med utfört arbete, därför värnar jag om god kommunikation, noggrannhet och effektivitet. Även om min målerifirma är nystartad så har jag många års erfarenhet i branschen vilket gör att du kan räkna med ett resultat som väger upp till dina förväntningar. Du hittar mina kontaktuppgifter nedan, så varmt välkommen att höra av dig redan idag för offertförfrågan eller andra funderingar kring vad jag kan hjälpa dig med i närheten av Edsbruk och Västervik med omnejd.

Målerifirma Edsbruk Västervik